woensdag 21 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

Parlementsvoorzitter spreekt tijdens AmCham SR Banking, Finance and Innovation week

lees ook ...

Gi Sranan verzorgt Trainingsprogramma Integere Leiders (1)

Gi Sranan is een initiatiefgroep van een 7-tal seniore professionals die beseffen dat het bestuur van het land beter moet en beter kan. De opeenvolgende bestuurlijke en economische crises zijn ons nie...

Parlementsvoorzitter Marinus Bee heeft het publiek toegesproken tijdens de opening van de vijfde dag van de AmCham SR Banking, Finance and Innovation Week. Voorzitter Bee benadrukte het belang van het opstellen van heldere wet- en regelgeving voor alle interbancaire aangelegenheden, met als doel Suriname te laten profiteren van deze maatregelen.

Hij onderstreepte tevens de cruciale rol van het parlement om mogelijke volledige boycots te voorkomen. In afsluiting van zijn toespraak benadrukte Bee het belang van samenwerking om ervoor te zorgen dat de juiste besluitvormers betrokken zijn bij het vormgeven van wetten die positieve veranderingen in het financiële systeem teweegbrengen.

De AmCham SR Banking, Finance and Innovation Week, die plaatsvond in samenwerking met de Ambassade van de Verenigde Staten van Amerika in Suriname en de USAID, vond plaats in de Ballroom van Hotel Torarica en besloeg de periode van 26 november tot en met 1 december 2023. Het thema van het evenement was “Explore Beyond Enterprise Risk & Technology in Finance to benefit entrepreneurial Suriname”.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameParlementsvoorzitter spreekt tijdens AmCham SR Banking, Finance and Innovation week