maandag 22 april 2024
30 C
Paramaribo
9.9 C
Amsterdam
0
(0)

Parlementsvoorzitter ontvangt beleidsplan 2022-2024 van Medische Zending

lees ook ...

Dodelijke schietpartij in Paramaribo-Noord: twee Guyanezen d...

Gisteravond zijn twee mannen doodgeschoten in de Rubenstraat in Paramaribo-Noord. Beiden vertonen meerdere schotwonden aan hun lichaam en zijn van Guyanese nationaliteit. Op de plaats delict werd e...

Herman Jintie, directeur van de Medische Zending (MZ), heeft het Beleidsplan 2022-2024 ‘Overleven en excelleren in uitdagende tijden door Teamwerk, Focus en Passie bij de toepassing van MZ-integrated Primary Health Care’ overhandigd aan parlementsvoorzitter, Marinus Bee. De doelstellingen, missie, visie, kernwaarden die de basis vormen voor de handelingen, keuzes en interactie; zowel professioneel als met de sociale contacten, evaluatie van de beleidsperiode 2019-2021 zijn onder andere in het plan opgenomen.

Er wordt in het plan verder ook aandacht besteed aan de uitgangspunten en analyse bij meerjarenbeleidsplanning, doelformulering 2022-2024 en het financieel beheer en fondsverwerving. De economische en sociaal-maatschappelijke ontwikkeling in Suriname vanaf het eerste kwartaal in 2019 en de bijkomende uitdagingen veroorzaakt door de pandemie vanaf 2020 zijn van grote invloed op de gezondheidszorg.

De passie van de werkers in het veld en op het coördinatiecentrum demonstreren bij het aanbieden van geïntegreerde primaire zorg, blijft niet ongemerkt. In partnerschap met de overheid en andere financiers is de organisatie onder uitdagende omstandigheden continu aan het verbeteren en het uitbreiden van de zorg.

MZ-directeur Jintie ziet graag dat dit document wordt meegenomen tijdens de aankomende begrotingsbehandeling in De Nationale Assemblee.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameParlementsvoorzitter ontvangt beleidsplan 2022-2024 van Medische Zending