maandag 15 juli 2024
24 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
1
(1)

Parlement neemt wijziging wet fiscaal identificatienummer aan

lees ook ...

Openbaar Ministerie gaat samenwerken met Conservation Intern...

Met de ondertekening van het memorandum of Understanding zullen het Openbaar Ministerie (OM) en Conservation Internationale (CIS) samenwerken aan de bescherming van de natuurlijke hulpbronnen van Suri...

Op dinsdag 11 juli 2024 heeft De Nationale Assemblée unaniem de ontwerpwet aangenomen die de Wet van 13 januari 2020, houdende regels ter toekenning van fiscaal identificatienummers (Wet Fiscaal Identificatienummer) (S.B. 2020 no. 17), wijzigt. De wet werd met algemene instemming van 33 stemmen goedgekeurd.

De ontwerpwet werd op 21 mei 2024 ingediend en heeft tot doel de specificatie van het aantal cijfers in het fiscaal identificatienummer, dat door de Belastingdienst aan belastingplichtigen wordt toegekend, uit de wet te verwijderen. Hierdoor hoeft de wet niet telkens te worden aangepast bij een eventuele wijziging van het aantal cijfers.

De Commissie van Rapporteurs bestond uit de volgende leden: Kishan Ramsukul (voorzitter), drs. Rabindre Parmessar, Chuanrui Wang LL.B, Jennifer Vreedzaam, Radjendrekoemar Debi Msc., drs. Ronny Asabina, en Josafat Kanape.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameParlement neemt wijziging wet fiscaal identificatienummer aan