donderdag 1 december 2022
30 C
Paramaribo
5.3 C
Amsterdam
3
(2)

Parlement condoleert ex-president Bouterse met heengaan kleinzoon

lees ook ...

Suriname winnaar Inter Guyanese spelen

Suriname is bij de Inter Guyanese spelen als winnaar uit de bus gekomen. De jonge atleten van Suriname hebben hun land nogmaals op de kaart geplaatst. Suriname is met in totaal 110 punten winnaar g...

Bij aanvang van de openbare vergadering van De Nationale Assemblee (DNA) vandaag hebben assembleeleden hun condoleances uitgebracht aan ex-president Desi Bouterse in verband met het heengaan van zijn kleinzoon Walter. DNA-voorzitter Marinus Bee wees erop dat het plotselinge verlies van Walter Bouterse (26 jaar), voor een kleine samenleving als Suriname, de totale gemeenschap heeft getroffen. Hij bracht de condoleances over aan de ex-president Bouterse en familie.

Vicepresident Ronnie Brunswijk wenste de familie namens de regering veel sterkte toe. NDP-fractieleider Rabin Parmessar, die dit aspect aan de orde stelde, wenste de oud-president namens de fractie veel kracht en wijsheid toe voor het dragen van zo’n zwaar verlies. Dat bidden tot de Almachtige mag bijdragen tot het dragen van dit verlies voor de familie.

‘Wij wensen dat niemand toe,’ zei de NPS-fractieleider, Gregory Rusland. Een kleinzoon die op tragische wijze komt te ontvallen, hier stond Rusland eveneens bij stil en bracht de condoleances en innige deelneming over aan het adres van oud-president Bouterse en familie. BEP-fractieleider, Ronnie Asabina, condoleerde de ex-president en zijn familie en wenst hen veel sterkte toe.

Het plotselinge heengaan van Walter Bouterse, afgelopen dinsdag heeft de totale gemeenschap beziggehouden. Volgens de politie gaat het om een zelfmoordgeval. De kleinzoon zou zich middels een vuistvuurwapen door het hoofd hebben geschoten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameParlement condoleert ex-president Bouterse met heengaan kleinzoon