zondag 2 april 2023
22.8 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
5
(1)

Paranen willen werken aan het schoonhouden van hun district

lees ook ...

Kromosoeto opnieuw achter grendels

De autoriteiten hebben tijdens onderzoek genoeg reden gevonden om  ex-directeur Ginmardo Kromosoeto van de Surinaamse Postspaarbank (SPSB), donderdag nogmaals achter slot en grendel te plaatsen. Zijn ...

Paranen vinden dat het district niet meer wordt onderhouden, zoals het geval was onder dc de Miranda. Volgens dc Marlene Joden horen onderhoud van bermen en vuilophaal tot werkzaamheden van het ministerie van Openbare Werken (OW). Ondernemers willen alleen opdrachten  van OW/het commissariaat aannemen, wanneer zij uitbetaald zijn voor reeds verrichtte werkzaamheden.

Bewoners zien dit graag gauw gebeuren, omdat er weer toeristen in het land komen. De burgermoeder is nu bezig met haar medewerkers en Openbaar Groen om het district weer schoon te krijgen

Er wordt  gewerkt aan een oplossing voor onder andere de vuilophaal, zodat de bewoners en de vakantieoorden  geen last meer  hiervan ondervinden.

De Stuurgroep van Vakantieoorden van Para heeft  besloten om zelf te betalen voor het ophalen van hun vuil bij de oorden. Sherida Mormon, voorzitter van de Stuurgroep van Vakantieoorden, geeft te kennen dat niet alle eigenaren van vakantieoorden in staat zijn om te betalen voor het ophalen van hun vuil.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameParanen willen werken aan het schoonhouden van hun district