donderdag 1 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
14.3 C
Amsterdam
0
(0)

‘Paramaribo College’ opnieuw op de beeldbuis

lees ook ...

Politie houdt in één maand tijd 388 roadbocks

De politie heeft tussen 17 april en 15 mei jongstleden  landelijk 388 roadblocks gehouden in het kader van de handhaving van de veiligheid. In vier weken tijd zijn er 609 aanhoudingen verricht door de...

Velen zitten thuis tijdens deze pandemie. Dit prikkelt producent Cindy Cranenburg om ‘Paramaribo college’ wederom te vertonen op de beeldbuis. De populaire televisieserie is vanaf 10 juni des  donderdags te zien op kanaal 22.2 en live op de Facebookpagina van de zender.

De serie werd gelanceerd op ATV en later was het ook te zien op SCCN en Garuda. Het  verhaal van de tieners Vanessa, Giorgio, Lorraine, Frank en Jo-Ann op de middelbare school wordt verteld.

Samen met andere  studenten hebben zij niet goed  gescoord voor het vak biologie. Zij krijgen een opdracht van de docent om zelfstandig een excursie naar Nickerie te organiseren. Hiermee moeten zij hun cijfer ophalen. Het blijkt al gauw dat er ook andere agenda’s waren.

Vijf seizoenen van elk zes afleveringen werden gemaakt. Het eerste seizoen werd in 2009 opgenomen en de laatste in 2012. De serie werd in eerste instantie niet enthousiast ontvangen. Toch zijn er nu vele verzoeken om alles op dvd beschikbaar te stellen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname'Paramaribo College' opnieuw op de beeldbuis