dinsdag 25 januari 2022
27.6 C
Paramaribo
2.9 C
Amsterdam
0
(0)

Panka en Sewberath Misser in Outbreak Managementteam

lees ook ...

Chirurg Mahabier (72) lobbyt in Nederland en opereert in Sur...

De gezondheidszorg in Suriname ligt volledig op z’n gat. In Paramaribo vinden er nog enkele specialistische ingrepen plaats, maar voor veel inwoners is de reis naar de hoofdstad al snel te ver, of te ...

Donderdag heeft de minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin  bekendgemaakt in De Nationale Assemblee dat de opengevallen plekken in het Outbreak Managementteam zijn ingevuld. De nieuwelingen in dit orgaan zijn dokter Bernardo Panka en apotheker Vinoj Sewberath Misser.

Marthelise Eersel heeft vanaf het begin het beleid ondersteund, maar nu heeft zij bedankt als  crisismanager van het Outbreak Managementteam. De bewindsman  heeft niet meegedeeld, waarom zij dit heeft gedaan. Ook vragen hierover heeft hij niet beantwoord.

Wel sprak  hij over Panka, een intensivist is in het ‘s Lands Hospitaal en Sewberath Misser van Soma Apotheek,  die zijn toegevoegd aan het team. Het bericht dat ook arts-epidemioloog Ingrid Krishnadath uit het OMT was gestapt, had Ramadhin eerder ontkracht. Ze heeft volgens hem  alleen bedankt als lid van de technische adviescommissie voor immunisatie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePanka en Sewberath Misser in Outbreak Managementteam