maandag 26 september 2022
25.5 C
Paramaribo
11.8 C
Amsterdam
0
(0)

Pand SLM verkocht aan Kabinet president

lees ook ...

Gail Eijk leaves STVS as of October 1st; goes back to the f...

On Saturday Gail Eijk Surinamese writer, journalist and presenter announced that she will be leaving the STVS on October 1st. She said that she will be back on the field from October 1st because there...

Het passage verkoopkantoor van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij(SLM) is verkocht aan het Kabinet van de president voor USD.680.000,-. Op 7 juni is het pand met bijbehorend terrein  aan de Dr. Sophie Redmondstraat van 751.39 vierkante meter getaxeerd voor dit bedrag.

Desgevraagd zegt de woordvoerder van de president Alven Roosveld, dat het gebouw nodig is voor het huisvesten van verschillende afdelingen, omdat deze units beter tot hun recht komen op een ander locatie.

De ex- directeur van de SLM, Paul de Haan en Adjay Moensi, directeur Bestuurlijke en Administratieve Aangelegenheden van het Kabinet van de President hebben dit afgehandeld. Aan de minuutakte die opgemaakt is door de notaris zijn  toegevoegd, het taxatierapport, een fotokopie van de missive van de regering, en de notulen van de raad van commissarissen.

Volgens Roosveld moest de Staat Suriname het pand overkopen, ook als de enige aandeelhouder van de SLM. Het gaat hier om een eigendom van het bedrijf.

De verkoopovereenkomst vermeld dat de Raad van Commissarissen bij de SLM toestemming heeft verleend aan de directie van het bedrijf tot het aangaan van de rechtshandeling. Dit is vastgelegd in de notulen van 16 mei 2022, 20 mei 2022, 23 mei 2022 en 9 juni 2022.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePand SLM verkocht aan Kabinet president