dinsdag 28 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
4.8 C
Amsterdam
5
(1)

PALU stelt te nemen bestuurlijke maatregelen voor aan de President

lees ook ...

Afobakaweg nabij mast 24 wordt hersteld

Het slechte wegdek van de Afobakaweg ter hoogte van mast 24 in het district Para wordt aangepakt door de Wegenautoriteit (WA). De asfalterings-werkzaamheden zijn op vrijdag 24 maart aangevangen en zul...

De politieke partij PALU heeft in het voortraject om te komen tot de Nationale Dialoog, bij monde van ondervoorzitter Henk Ramnandanlal, op 11 maart enkele maatregelen op economisch, bestuurlijk en sociaal-maatschappelijk vlak met president Chandrikapersad Santokhi gedeeld.  

Op het economisch vlak stelde hij voor dat de IMF-dollars actief worden ingezet ter stabilisatie van de koers. Op sociaal vlak stelde hij een goed beheer van sociale uitkeringen voor; het geven van subsidies onder voorwaarden, stimuleren van een gezonde levensstijl met een nadruk op de preventieve zorg. Daarnaast wil de partij dat de samenleving moet worden voorbereid op het moment dat de inkomsten uit de olie- en gasindustrie binnen zullen komen.

President Santokhi erkende dat er een ombuiging moet komen in het beleid op de verschillende vlakken die door de PALU zijn opgesomd, maar wees ook op de maatregelen die thans reeds zijn genomen om de druk in de samenleving te verlichten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePALU stelt te nemen bestuurlijke maatregelen voor aan de President