vrijdag 31 maart 2023
32 C
Paramaribo
10.3 C
Amsterdam
0
(0)

Palu, DOE, HVB en A-20 bekijken mogelijkheid om samen te werken

lees ook ...

The president reveals a set of price-control measures

A set of steps being implemented to manage the currency rate were recently announced by President Chan Santokhi to the National Assembly. The restrictions will remain in effect until December 31, 2023...

Palu voert gesprekken met politieke partijen om de mogelijkheid van samenwerken te bekijken. Dit gaf de voorzitter van de partij, Jim Hok te kennen. Op weg naar de verkiezingen worden gesprekken gevoerd met DOE, A-20, HVB. De 46ste verjaardag van Palu gaf ook gelegenheid hiervoor in het Palu-centrum. Combinaties mogen niet gevormd  worden voor de verkiezingen, maar mogelijkheden om te komen tot samenwerking worden onderzocht.

  “We hebben geen keus, we moeten kijken hoe wij kunnen samenwerken om dit land te kunnen redden”, aldus Steven Alfaisi, de voorzitter van de politieke partij DOE. De vertegenwoordiger van A-20 zegt wel te moeten samenwerken, maar kan niet aangeven als dit met de Palu wordt. Samensmelten wil de partij in geen geval, omdat A-20 de eigen identiteit wil blijven behouden.

Een mogelijkheid om samen te werken, nu er geen combinaties mogelijk zijn is het oprichten van een nieuwe entiteit, een nieuwe partij waarin de samenwerkende partners vertegenwoordigd zijn, met behoud van eigen politiek huis volgens Jim Hok.

“Samenwerken om het samenwerken hoeft niet voor DOE. Wat we willen is samenwerken op basis van een gezamenlijke denkrichting. Er moet veel gepraat worden om te kijken of we elkaar op dat gebied kunnen vinden. Daarom duren gesprekken om tot een samenwerking te komen soms zo lang”, legt de DOE voorzitter Alfaisi uit.

Bron foto: De Ware Tijd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePalu, DOE, HVB en A-20 bekijken mogelijkheid om samen te werken