maandag 30 januari 2023
28.7 C
Paramaribo
6.7 C
Amsterdam
0
(0)

Palmentuin ‘s avonds gesloten en wegomleggingen

lees ook ...

President Santokhi laat zich informeren over schade rattenpl...

President Chandrikapersad Santokhi vertoeft momenteel in het rijstdistrict Nickerie waar hij verschillende veldbezoeken aflegt. Verschillende rijstboeren hebben duidelijk hun tevredenheid hierover ken...

Het Korps Politie Suriname heeft bekend gemaakt dat in verband met de in te stellen veiligheidszone rondom het onafhankelijkheidsplein de navolgende wegomleggingen op donderdag 21 juli omstreeks 17.00 uur namiddag gepleegd zullen worden, te weten:

Grote Combeweg/Henk Arronstraat, Roseveltkade/ Kleine Waterstraat, Sommelsdijckstraat/ Grote Combeweg, Tourtonnelaan/ Henk Arronstraat, Wulfingstraat/ Henk Arronstraat, Lim A Postraat/ Watermolenstraat.

De politie en de overige veiligheidsdiensten staan in voor de veiligheid in Suriname en zullen de controle in en rondom de veiligheidszone uitvoeren. Om te bivakkeren op het plein moeten de protesterenden toestemming hebben van het kabinet van de president en een vergunning van de districtscommissaris is vereist.

Ook is er bekend gemaakt dat de Palmentuin uit veiligheidsoverwegingen ingaande woensdag 20 juli van 18.00 uur namiddag tot en met 07.00 uur voormiddag tot nader order, gesloten zal zijn voor het publiek.

Op de gemeenschap wordt het beroep gedaan met het bovenvermelde rekening te houden en alternatieve wegen te kiezen en de wegen rondom de veiligheidszone te vermijden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePalmentuin 's avonds gesloten en wegomleggingen