donderdag 1 juni 2023
27.8 C
Paramaribo
14.2 C
Amsterdam
2.7
(7)

Pakkitow ‘voorspelt’ koers van 30

lees ook ...

Bursalen plaatsen Suriname in de spotlight in China

De bursalen Refano Wongsoredjo, Aaliyah Kotzebue en Trinity Saridjan in China hebben deelgenomen aan de 19th International Youth Cultural Festival van de University of International Business and Econo...

Pakkitow, lid van de politieke partij PRO en activist van het eerste uur die op 25 mei en daarna, het tellen van de stemmen in het Nationaal Indoor Stadion samen met anderen bewaakte als een Pitbullterriër, herinnert het volk op een online forum eraan dat hij ons gewaarschuwd had, (waarvoor zegt hij er niet bij), maar men nam hem niet serieus. En hier komt zijn volgende waarschuwing:

Om te zien dat ons mooi land Suriname zo eruit ziet, vandaag doet me heel erg pijn. 25 sept 2020 heb ik persoonlijk een ieder gewaarschuwd omdat ik de cijfers had gezien wat er allemaal zou gebeuren. Ieder zat kiek te breken op me. Er werden zelfs memes gemaakt omdat ik alleen op plein was met me Daf truck met sound. Vandaag gebeurt het echt. Ik ga geheel Suriname ook waarschuwen dat de US dollar koers niet lang meer gaat duren dat het tussen de srd 28 en srd 30 komt. Dit is een waarschuwing. Ik ga geen geheimen houden voor mijn Surinaamse broeders en zusters. Aan alle mensen wens ik heel veel succes. Dit is waarvoor jullie hebben gekozen. Jullie hebben gekozen voor vrienden die onderling zogenaamd vechten in DNA en achteraf een black label drinken. Suriname eerst dan de rest.

Tot zover Pakkitow die een wisselkoers van 28 tot 30 SRD’s voor de US Dollars voorspelt.

Als het daar nog maar bij blijft. Een behoorlijk deel van de bevolking heeft veelvouden van deze koers gezien 30 jaar terug.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePakkitow 'voorspelt' koers van 30