dinsdag 7 februari 2023
25.2 C
Paramaribo
3.1 C
Amsterdam
4
(3)

Pakkitow net uit het ziekenhuis, maar strijdbaar

lees ook ...

Trio-granman bespreekt ontwikkelingsvraagstukken met ministe...

Minister Gracia Emanuël van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS), de granman der Trio uit het Kwamalasamutugebied, Jimmy Toeroeman en delegatie hebben vrijdag tijdens een werkbespreking enkele brande...

De welbekende Pakkitow, de Surinaamse Activist bij uitstek, schijnt zijn activisme niet aan de wilgen te hebben gehangen, maar bracht deze boodschap gericht aan de President eergisteren online.

“Geachte president van Suriname en Vice President van Suriname .ik waarschuw jullie beide om de deal van Imf te cancelen .wij Surinamers gaan de deal niet kunnen permitteren.we komen nieteens uit met het weinige dat we verdienen .bij deze ga ik een protest actie moeten organiseren in belang van Suriname en mijn Surinamers om dit stop te zetten . Zeg NEE tegen de IMF !!!!! De protest komt eraan!!

Reden waarom we nee zeggen. De alleen staande moeder en vader kunnen het niet meer permitteren. Verhoging van : Ebs, Verhoging van koersen, Verhoging van water, Verhoging van benzine, Verhoging van internet, Verhoging van import spullen, Verhoging van, winkel prijzen. En ons salaris gaat hetzelfde blijven. Suriname eerst dan de rest.”

Tot zover de boodschap van Pakkitow. Hij zou vandaag ontslagen zijn uit het ziekenhuis. Wij hopen dat hij goed herstelt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePakkitow net uit het ziekenhuis, maar strijdbaar