dinsdag 31 januari 2023
22.7 C
Paramaribo
6.3 C
Amsterdam
0
(0)

PAHO schenkt bejaardenhuizen laptops

lees ook ...

NEW HEALTHCARE PERSONNEL SALARY RANGE POSSIBLE THIS YEAR

According to the local media outlet's interview with the health minister, Amar Ramadhin, every available tool is being used to introduce a new pay scale for healthcare workers this year. He claims tha...

De Pan American Health Organization (PAHO) heeft vijf laptops geschonken aan het ministerie van Volksgezondheid, ter ondersteuning van de ouderenzorg, met betrekking tot Covid-19. Deze laptops zijn op vrijdag 16 juli door Carol de Baas, Hoofd van de afdeling Inspectie Verpleging en Verzorgende beroepen, overhandigd aan 5 geregistreerde bejaardentehuizen.

De laptops zijn bestemd voor de verplegingsdienst van de tehuizen en zijn voorzien van standaarden en protocollen, waardoor de ingevoerde informatie volgbaar en traceerbaar wordt gemaakt. De vertegenwoordigers van de bejaardentehuizen van huize Ashiana, huize Emma, Huize Husnul khotima, huize albertine en Zon Thuiszorg, zeiden dankbaar te zijn met het gebaar.

Vanaf vorig jaar december 2020 tot en met maart 2021 heeft de PAHO in samenwerking met het Ministerie van Volksgezondheid mede gezorgd voor beschermingsmiddelen voor deze bejaardenhuizen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePAHO schenkt bejaardenhuizen laptops