donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
3 C
Amsterdam
3.7
(3)

Powisie ook aangehouden na levenspartner

lees ook ...

President Santokhi: “We gaan door met ons onafhankelijk best...

Tijdens de viering van 48 jaar Srefidensi heeft president Chandrikapersad Santokhi benadrukt dat de onafhankelijkheid voor Suriname betekende dat het land in zijn eigen behoeften moest voorzien. Hij s...

Rinaldo M., meer bekend als Powisie is in de middag van dinsdag 24 mei op een adres te Para door leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) opgespoord en aangehouden. Hierna is hij overgedragen aan de Recherche van Regio Midden.

Rinaldo zou zich op maandag 11 april schuldig hebben gemaakt aan diefstal middels braak op een woonadres in het district Para. Daarbij werd een groot geldbedrag weggenomen en een jachtweer met patronen en gouden sieraden.

Toen de benadeelde de diefstal ontdekte deed hij aangifte bij de politie. Na enkele weken werd Janice D., de levenspartner van Rinaldo, op zondag 01 mei door het RBTM te Coronie opgespoord en aangehouden. Na haar verklaring kwam haar partner Rinaldo in beeld.

Rinaldo gaf de politie te kennen niets af te weten van de inbraak en diefstal en zei een verklaring te willen afleggen in tegenwoordigheid van zijn raadsvrouw. Na overleg met het Openbaar Ministerie werd hij in verzekering gesteld. Zijn eerder aangehouden levenspartner Janice was reeds achter slot en grendel geplaatst.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePowisie ook aangehouden na levenspartner