Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Paal roept Coronianen op te stemmen op Holwijn

Geplaatst

op

Paal Anton Dna1

Anton Paal, tot enkele jaren geleden nog PALU-vertegenwoordiger in De Nationale Assemblee (DNA) vanuit het district Coronie, stelt zich pal achter de huidige PALU DNA-kandidaat Danielle Holwijn. In een persoonlijk schrijven aan alle Coronianen heeft Paal zijn districtsgenoten opgeroepen massaal te stemmen op Holwijn.  Hij prijst haar aan als jong, dynamisch, deskundig en vol energie en ideeën over de ontwikkeling van Coronie.

Anton Paal die in en buiten DNA bij vriend en vijand wordt gewaardeerd dan wel gerespecteerd om zijn deskundigheid, zijn inzet en zijn oprechtheid heeft enkele jaren geleden de fakkel overgedragen aan Cleon Gonsalves. Gonsalves gaf echter al in een vroeg stadium te kennen geen tweede termijn in DNA te ambiëren. Toch zou hij met een gerust hart afstand nemen van de politiek, omdat hij had begrepen dat Coronie vanuit de PALU in betrouwbare handen zou worden overgedragen. Danielle Holwijn is een bijzondere kandidaat die de volledige steun verdient van alle Coronianen, stelt ook Gonsalves. Ook na de verkiezingen wil hij Holwijn bijstaan bij de uitvoering van projecten in Coronie.

Bron: PALU

2 Reacties

2
Reageer op dit artikel

1000
Saraiyah

Neen hoor die zetel gaat al naar de NDP mie boi.

Troy

Liever de NDP ipv een anderAdvertentie

Suriname

Edward Belfort :”Bouterse wilt niet van zijn stoel gaan”

Geplaatst

op

Img 6182

Het natellen van de stemmen van de verkiezingen in Suriname 2020 verlopen niet vlot. Menigeen wacht op een definitieve uitslag van de tellingen. Het houdt de gemoederen in Suriname en Nederland aardig bezig. Edward Belfort is ook in de Antony Nesty Sporthal, waar de stembussen worden opgeslagen. Hij is zeer ontevreden over het verloop van de tellingen daar er nog steeds geen definitieve uitslag wordt gecommuniceerd naar de bevolking toe.

Edward Belfort : “Voor t eerst voor gekomen in Suriname dat dit zo gaat”

Lees verder

Suriname

Ondervoorzitter Abop Martinus Joël : “If yu lassi, dan yu mus mang teki a lassi san yu lassi”

Geplaatst

op

Img 6181

Het natellen van de stemmen van de verkiezingen in Suriname 2020 verlopen niet vlot. Menigeen wacht op een definitieve uitslag van de tellingen. Het houdt de gemoederen in Suriname en Nederland aardig bezig. Ondervoorzitter van ABOP Martinus Joël bevind zich momenteel in de Antony Nesty Sporthal, waar de stembussen worden opgeslagen. Culturu.com heeft een reactie van hem weten te verkrijgen.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen