woensdag 8 februari 2023
24.4 C
Paramaribo
-1.3 C
Amsterdam
0
(0)

P I Duisburglaan zette vrouwelijke medewerkers in de bloemetjes

lees ook ...

Op naar een Nationaal Klimaat Accoord

Op dinsdag 07 februari is er een workshop van start gegaan, over het toegang krijgen tot nieuwe bronnen van  klimaat financiering, die nog drie dagen duurt. Er wordt op de workshop een inclusieve mult...

Penitentiaire Inrichting Duisburglaan, verwendt vrouwelijke medewerkers op Moederdag. De afgelopen vrijdag heeft de leiding van de PID de vrouwelijke personeelsleden(ook de rekruten) in de bloemetjes gezet in verband met Moederdag. De vrouwen kregen een Moederdagpakket. Dit is bekendgemaakt door het Ministerie van Justitie en Politie.

Men kon vanwege de pandemie niet feesten, maar ze mochten op een mooie manier hun pakket in ontvangst nemen. Het doel is om de vrouwen te motiveren. Ondanks de situatie in het land moeten zij de moed niet opgeven. Juist moeten zij hun prestaties verhogen. Dit zei de onderdirecteur personeelszaken Sewdath Koendjibiharie toen hij de vrouwen toesprak. Volgens hem is elke dag Moederdag. Wel moest er een dag zijn, om extra aandacht hieraan te besteden. Om deze rede ondersteund de directie deze dag.

Joyce Pane-Alfaisie de directeur van de inrichting, feliciteerde de medewerkers. Zij gaf geen speech ”omdat het ook haar dag is”.

De organisatoren van deze dag waren Astrid Koswal en Madhvi Sheobaran van het stafburo. Deze activiteit is gesponsored door  Ini-Dia rice, Paloma rice, Firgos en de P.A. Michel Vogeland.  Enkele sponsors waren aanwezig .

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameP I Duisburglaan zette vrouwelijke medewerkers in de bloemetjes