donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
13.5 C
Amsterdam
5
(1)

OW onderzoekt klachten over Bouwpolitie die burgers afperst

lees ook ...

Wereld waterdag; wat doen wij aan ons watergebruik?

Vandaag is het Wereldwaterdag, die sinds 1993 elk jaar op 22 maart wordt gehouden. Het moet het bewustzijn vergroten over de twee miljard mensen die zonder toegang tot veilig water leven. Dit jaar gaa...

Er zijn de laatste tijd veel klachten binnengekomen bij het ministerie van Openbare Werken(OW) over de veldwerkzaamheden van de bouwpolitie en veldcontroleurs. Minister Riad Nurmohamed heeft in verband daarmee, per 13 maart 2023 direct een diepgaand onderzoek ingesteld, in verband met mogelijke afpersing van burgers door de bouwpolitie.

Per heden zijn de veldwerkers van de bouwpolitie van het Directoraat Bouw en Stedenbouwkundige Werken (BSW) op non-actief gesteld tot dit onderzoek afgelopen is. Alle ambtenaren, hoofden, onderdirecteuren en directeur van voornoemde afdeling worden in de gelegenheid gesteld gehoord te worden door Interne Controle van de minister.

Indien burgers benadeeld of opgelicht zijn geworden door de bouwpolitie kunnen zij hun klacht appen/smsen op 8500283 (note: niet bellen op dit nummer) of mailen naar riadnur@hotmail.com. Minister Nurmohamed zal persoonlijk de klachten afhandelen om een structurele oplossing te kunnen brengen in deze zaak.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOW onderzoekt klachten over Bouwpolitie die burgers afperst