donderdag 28 maart 2024
34 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
5
(1)

OW onderzoekt klachten over Bouwpolitie die burgers afperst

lees ook ...

Ambassadeur Paulus-Aminta van Cuba nu ook zaakgelastigde in ...

De ambassadeur van Suriname in Cuba, Wendy Paulus-Aminta heeft onlangs haar geloofsbrieven, tijdens een plechtige ceremonie aangeboden aan de Gouverneur-Generaal van Jamaica, Sir Patrick Allen in de K...

Er zijn de laatste tijd veel klachten binnengekomen bij het ministerie van Openbare Werken(OW) over de veldwerkzaamheden van de bouwpolitie en veldcontroleurs. Minister Riad Nurmohamed heeft in verband daarmee, per 13 maart 2023 direct een diepgaand onderzoek ingesteld, in verband met mogelijke afpersing van burgers door de bouwpolitie.

Per heden zijn de veldwerkers van de bouwpolitie van het Directoraat Bouw en Stedenbouwkundige Werken (BSW) op non-actief gesteld tot dit onderzoek afgelopen is. Alle ambtenaren, hoofden, onderdirecteuren en directeur van voornoemde afdeling worden in de gelegenheid gesteld gehoord te worden door Interne Controle van de minister.

Indien burgers benadeeld of opgelicht zijn geworden door de bouwpolitie kunnen zij hun klacht appen/smsen op 8500283 (note: niet bellen op dit nummer) of mailen naar riadnur@hotmail.com. Minister Nurmohamed zal persoonlijk de klachten afhandelen om een structurele oplossing te kunnen brengen in deze zaak.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOW onderzoekt klachten over Bouwpolitie die burgers afperst