dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
5
(1)

OW onderzoekt klachten over Bouwpolitie die burgers afperst

lees ook ...

BLTO uit bezorgdheid over salarisachterstanden en onzekere a...

De Bond van Leraren bij het Technisch Onderwijs (BLTO) heeft geconstateerd dat verschillende leden eind mei mogelijk geen salaris zullen ontvangen, ondanks hun tijdige registratie. Dit heeft tot ongen...

Er zijn de laatste tijd veel klachten binnengekomen bij het ministerie van Openbare Werken(OW) over de veldwerkzaamheden van de bouwpolitie en veldcontroleurs. Minister Riad Nurmohamed heeft in verband daarmee, per 13 maart 2023 direct een diepgaand onderzoek ingesteld, in verband met mogelijke afpersing van burgers door de bouwpolitie.

Per heden zijn de veldwerkers van de bouwpolitie van het Directoraat Bouw en Stedenbouwkundige Werken (BSW) op non-actief gesteld tot dit onderzoek afgelopen is. Alle ambtenaren, hoofden, onderdirecteuren en directeur van voornoemde afdeling worden in de gelegenheid gesteld gehoord te worden door Interne Controle van de minister.

Indien burgers benadeeld of opgelicht zijn geworden door de bouwpolitie kunnen zij hun klacht appen/smsen op 8500283 (note: niet bellen op dit nummer) of mailen naar riadnur@hotmail.com. Minister Nurmohamed zal persoonlijk de klachten afhandelen om een structurele oplossing te kunnen brengen in deze zaak.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOW onderzoekt klachten over Bouwpolitie die burgers afperst