donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
-0.1 C
Amsterdam
0
(0)

OW en Stichting Landbouw Ontwikkeling slaan handen ineen voor groei Klaaskreek

lees ook ...

Nachtmerrie in Leiding 17: vader wurgt tienerdochter na ruzi...

Vanochtend heeft een man zijn tienerdochter om het leven gebracht op Leiding 17, waarna hij een giftige stof heeft ingenomen. Hij verkeert momenteel in kritieke toestand en is overgebracht naar de Spo...

Onlangs hebben het ministerie van Openbare Werken en de Stichting Landbouw Ontwikkeling Klaaskreek en Omgeving een cruciaal contract ondertekend met het oog op de verdere ontwikkeling van Klaaskreek als een duurzaam agrarisch en ecologisch centrum. Michel Walden, hoofd Kapitein van Klaaskreek, uit trots en vastberadenheid over het project: “Ik feliciteer eenieder en deel mijn wens om Klaaskreek te zien ontwikkelen tot een bloeiende dorpsstad. Samen zullen we werken aan de vervulling van dit project.”

De minister van Openbare Werken deelde ook zijn indrukken, waarbij hij aangaf: “Ik ontving een uitnodiging om aanwezig te zijn bij de onthulling van de naamborden in Klaaskreek, wat een plezierige gebeurtenis was. Maar wat nog belangrijker was, was de ontdekking tijdens mijn rondleiding door dit gebied. De activiteiten hier zijn spectaculair en ik zou het bijna een eco-industrieel park willen noemen.

Mijn oprechte felicitaties aan jullie allen voor dit geweldige initiatief.” Met deze contractondertekening zetten de betrokken partijen een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van Klaaskreek. Ze kijken uit naar een vruchtbare samenwerking om gezamenlijke doelen te verwezenlijken en de regio tot bloei te brengen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOW en Stichting Landbouw Ontwikkeling slaan handen ineen voor groei Klaaskreek