zaterdag 24 februari 2024
25 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
5
(1)

OW doet herstelwerkzaamheden in Saramacca

lees ook ...

President benadrukt ommekeer in Suriname: van diepe crisis n...

“Sinds de overname van de regering onder mijn leiderschap ruim drie en een half jaar geleden, heeft Suriname een opmerkelijke transformatie ondergaan van een diepe crisis naar een periode van duurzame...

In de periode van 10 juni 2022 tot en met heden zijn er in samenwerking de minister van Openbare Werken, Dr. Riad Nurmohammed en de Districtscommissaris van Saramacca, mevrouw Sherin Bansi-Durga, herstelwerkzaamheden gepleegd in het district Saramacca.

In de Paloeloeweg hebben beschoeiingswerkzaamheden, het plaatsen van duikers alsook het opwerpen van dammen plaatsgevonden. Gisteren is er gewerkt aan de Saramaccaweg bij de wegverzakking nabij servicestation Hamburg, ook zijn er beschoeiingen gepleegd op de hoek van de Mahoweg en bij de Gravensteinweg. Vandaag zal er gewerkt worden aan de Jarikabakreekweg aan afkalvingen.

Direct hierna zal de graafmachine aan richting La Poule om aldaar herstelwerkzaamheden te plegen aan de waterkerende dam. De werkzaamheden worden gepleegd onder supervisie van dhr. G. Ramkhelawan (hoofd technische dienst Commissariaat Saramacca) en dhr. V. Bissesar ( Coördinator afd.ontwatering ministerie van Openbare Werken)

Er is door het ministerie van O.W., een graafmachine ter beschikking gesteld en het Commissariaat komt in met materiaal, technische assistentie en mankracht, ook is er de afgelopen periode door verschillende donateurs, materiaal en ander equipement beschikbaar gesteld om te werkzaamheden naar behoren te doen plaatsvinden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOW doet herstelwerkzaamheden in Saramacca