maandag 26 februari 2024
25 C
Paramaribo
5.7 C
Amsterdam
5
(1)

Overwoekerd sportveld en speeltuin Tammenga schoongemaakt door OW

lees ook ...

TotalEnergies overweegt uitstel van eerste olie-ontwikkeling...

Tijdens een recente winstconferentie over het vierde kwartaal van 2023, heeft de Chief Executive Officer van TotalEnergies, Patrick Pouyanne, aangegeven dat het uitstellen van de eerste olie-ontwikkel...

De Tropical speeltuin en het Sportcentrum Desi Samson, op de hoek van de Zapatata- en Anwar Sadathstraat in het ressort Tammenga worden schoongemaakt door het onderdirectoraat Afvalbeheer van het directoraat Openbaar Groen en Afvalbeheer (OGA). De initiatiefnemer voor deze actie is onderdirecteur Jason Gummels van Afvalbeheer. Al geruime zijn kan er geen gebruikgemaakt worden van deze speeltuin en het sportveld. 

Er is door de buurtbewoners ook een beroep gedaan op de onderdirecteur om dit probleem aan te pakken. De kinderen konden in geen geval gebruikmaken van de speeltuin en het sportveld. Tijdens de maaiwerkzaamheden is heel veel zwerfvuil zoals bierblikken en petflessen geconstateerd.

Gummels heeft aangegeven dat de speeltuin en het sportveld nu blijvend zullen worden onderhouden, zodat kinderen van de omgeving op hun eigen manier kunnen ontspannen. Buurtbewoner Clark, die het beheer heeft over het terrein, zal meehelpen met het schoonmaken. Op de samenleving wordt een beroep gedaan een bijdrage te leveren zodat de speeltoestellen weer in gebruik kunnen worden genomen.

“Het speelterrein is niet bedoeld om alcohol te nuttigen, derhalve worden deze overtreders gewaarschuwd dit gedrag achterwege te laten en het speelterrein netjes te houden voor kinderen”, zegt Gummels.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOverwoekerd sportveld en speeltuin Tammenga schoongemaakt door OW