zaterdag 25 mei 2024
24.2 C
Paramaribo
14.7 C
Amsterdam
0
(0)

Overuren leerkrachten worden eind april uitbetaald

lees ook ...

Onweer veroorzaakt stroomstoringen

Er zijn nu regelmatig stroomonderbrekingen. In het afgelopen weekend is dat gegroeid in het EPAR netwerk  in Paramaribo van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS). Men moest omgaan met storingen in Par...

Leerkrachten van het voortgezet onderwijs junioren (voj) en voortgezet onderwijs senioren (vos) die hun overuren nog niet uitbetaald hebben gekregen, zijn boos. Zij wachten al geruime tijd op hun extra geld en hadden het deze maand verwacht. Echter heeft een deel gekregen en een ander deel niet.

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (minOWC) geeft toe dat niet alle leerkrachten hun achterstallige overwerkvergoeding deze maand hebben gekregen. Er zijn verschillende redenen hiervoor, zegt Natasia Bennanon, directeur Administratief en Technisch Beheer (ATB).

Een van de redenen is de achterstand in de verwerking van de informatie. De directeur verzekert de groep, die de overwerkvergoeding nog niet heeft ontvangen, dat zij eind april het geld op hun rekeningen gestort zullen zien.

De leiding van het minOWC vraagt begrip van de leerkrachten om nog wat geduld te betrachten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOveruren leerkrachten worden eind april uitbetaald