zaterdag 13 augustus 2022
25.5 C
Paramaribo
18.1 C
Amsterdam
0
(0)

Overuren leerkrachten worden eind april uitbetaald

lees ook ...

Toeloop van patiënten met Rotavirus bij RGD-poliklinieken

Er is door het ministerie van Volksgezondheid en de directie van de Stichting Regionale Gezondheidsdienst (RGD) direct na de uitbraak van het Rotavirus werk ervan gemaakt om extra faciliteiten ter bes...

Leerkrachten van het voortgezet onderwijs junioren (voj) en voortgezet onderwijs senioren (vos) die hun overuren nog niet uitbetaald hebben gekregen, zijn boos. Zij wachten al geruime tijd op hun extra geld en hadden het deze maand verwacht. Echter heeft een deel gekregen en een ander deel niet.

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (minOWC) geeft toe dat niet alle leerkrachten hun achterstallige overwerkvergoeding deze maand hebben gekregen. Er zijn verschillende redenen hiervoor, zegt Natasia Bennanon, directeur Administratief en Technisch Beheer (ATB).

Een van de redenen is de achterstand in de verwerking van de informatie. De directeur verzekert de groep, die de overwerkvergoeding nog niet heeft ontvangen, dat zij eind april het geld op hun rekeningen gestort zullen zien.

De leiding van het minOWC vraagt begrip van de leerkrachten om nog wat geduld te betrachten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOveruren leerkrachten worden eind april uitbetaald