woensdag 29 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
6.4 C
Amsterdam
5
(1)

Overlegplatform zorginstellingen geïnstalleerd

lees ook ...

Scholen open op dag van protest

Vrijdag aanstaande gaat de “Alles Plat” beweging weer de straat op om verder te protesteren. Burgervader Bhola rekent op een ordelijk verloop van zaken. Fols(De Federatie van Organisatie van Leerkrach...

Om de structurele problemen binnen de gezondheidszorg op te lossen, heeft het ministerie van Volksgezondheid een overlegplatform van zorginstellingen geïnstalleerd. De installatie vond plaats op 22 september 2021 in aanwezigheid van de minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin, zijn directieleden en de vertegenwoordigers van de vakbonden van zorginstellingen.

Het overlegplatform bond zorginstellingen moet zorgen voor regulier overleg tussen de minister en de vakbond top om vroegtijdig arbeidsissues in de zorg te identificeren en op te lossen. Het overlegplatform is ook in het leven geroepen voor het verbeteren en in stand houden van een goede relatie tussen de minister en vakbonden in de zorg.

In het platform zijn de volgende bonden vertegenwoordigd: de bond van het personeel van het Academisch Ziekenhuis, de bond van het personeel van het  ’s Lands Ziekenhuis, de bond van het personeel van het Psychiatrisch Centrum Suriname, de bond van het personeel van het Mungra Medisch Centrum, de bond van het personeel van het Diakonessenziekenhuis, de bond van het personeel van het Sint Vincentius Ziekenhuis, de bond van het personeel van de Medische Zending en de bond van het personeel van de Stichting Regionale Gezondheidsdienst.

De vertegenwoordiger van het ministerie van Volksgezondheid is de heer Murwin Leeflang die tevens de Voorzitter is van het Platform.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOverlegplatform zorginstellingen geïnstalleerd