donderdag 18 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
0
(0)

Overeenkomst bereikt tussen Bond Openbaar Groen en overheid

lees ook ...

Medische Zending en Volksgezondheid blijven oneens met elkaa...

De Medische Zending Werknemersorganisatie(MZWO) gaat door met acties. Ondertussen wijzen de organisatie en het ministerie de beschuldigende vingers naar elkaar. Actie om de uitgebleven twk-gelden duur...

De medewerkers van Openbaar Groen zijn drie weken in actie geweest. Nu heeft de bond volgens voorzitter Hugo Blanker vrijdag een akkoord bereikt met de regering. Het werk is hervat, omdat de medewerkers hiervan op de hoogte zijn gesteld. De bond heeft  daarna op maandag een persconferentie gehouden.

Tijdens de persconferentie heeft Vivian Schattevoo, hoofdbestuurslid van de bond meegedeeld dat uitbetaling van kleding en schoeiselgeld is toegezegd door de regeringsdelegatie, die bestond uit minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, Armand Achaibersing van Financiёn en Planning en Krishna Mathoera van Defensie.

“Dit hoefde niet zo ver te komen. We hadden dit probleem al een maand geleden kunnen oplossen,” volgens Blanker. Er moeten nog concrete afspraken komen met de leiding van Openbare Werken over de loopbaanplanning.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOvereenkomst bereikt tussen Bond Openbaar Groen en overheid