donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
-0.1 C
Amsterdam
0
(0)

Outdoor Gym in Nickerie in gebruik genomen

lees ook ...

VOS 81 jaar

Op 1 december aanstaande bestaat de Vereniging van Officiers Sociëteit (VOS) 81 jaar. De organisatie is van plan om dit heuglijke feit niet ongemerkt te laten voorbij gaan. Er is een reeks activiteite...

De eerste Outdoor Gym van het district Nickerie werd gisteren, dinsdag 17 oktober 2023 ingebruik genomen. Op het Park sportveld werden diverse toestellen neergezet die geschonken zijn door de General Administration of Sport van de Volksrepubliek China.

Het verzoek hiertoe werd gedaan door Burgermoeder Senrita Gobardhan, die meerdere plannen heeft voor het plein gevestigd tussen de Julianastraat, L.H.Wixstraat, Hendrikstraat en de Dr. Chandrebhan Mahabierstraat( Annastraat).

Voorafgaand aan de ingebruikname werden de genodigden toegesproken door DNA – lid Stephen Madsaleh, Districtscommissaris Senrita Gobardhan en de Ambassadeur van China, Han Jing. Allen wezen zij op het belang van sporten voor de gezondheid van de mens. Ook deden zij een beroep op de gemeenschap om zuinig en verantwoordt om te gaan met de toestellen.

De Outdoor Gym is geplaatst op een deel van het Park speelveld dat jaren terug bekend stond als de trimbaan van Nickerie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOutdoor Gym in Nickerie in gebruik genomen