dinsdag 16 juli 2024
32 C
Paramaribo
18 C
Amsterdam
1
(1)

Oude rijbewijzen worden weer verstrekt vanwege tekort aan materiaal

lees ook ...

Verkeerde grap over Trump

Jack Black, de Amerikaanse zanger en comedian koos ervoor de Australische tour van zijn band Tenacious D. stop te zetten.  Na een verkeerde grap van zijn medebandlid Kyle Gass op het podium nam hij he...

Minister van Justitie en Politie, Kenneth Amoksi, heeft aangegeven dat er wordt gewerkt aan het probleem met betrekking tot de rijbewijzen in Suriname. Er wordt momenteel gekeken naar verschillende opties om de gemeenschap tegemoet te komen.

Als tussenmaatregel worden de oude rijbewijzen nu wel uitgegeven. Er is materiaal om zeker tot 40.000 rijbewijzen af te geven in afwachting van materiaal voor de e-rijbewijzen. Dit wordt gehouden als back-up. De politie is bezig om de achterstand in te lopen die zeker 3 maanden was opgebouwd.

Volgens de minister kunnen mensen die nu slagen voor hun rijexamen hun stukken indienen en hun rijbewijs ontvangen. Dit is goed nieuws voor degenen die al lange tijd wachten op hun rijbewijs en voor degenen die binnenkort hun rijexamen gaan doen.

De minister benadrukt dat er hard wordt gewerkt aan het oplossen van dit probleem en dat de regering er alles aan doet om ervoor te zorgen dat mensen hun rijbewijs op tijd kunnen ontvangen. De gemeenschap wordt op de hoogte gehouden van verdere ontwikkelingen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOude rijbewijzen worden weer verstrekt vanwege tekort aan materiaal