zondag 19 september 2021
30 C
Paramaribo
17.6 C
Amsterdam
5
(1)

Oud-vicepresident Suriname wordt vandaag voorgeleid

lees ook ...

Hydroponic training voor mensen met beperking

De training 'Basis Hydroponic' is opgezet om mensen met een beperking de nodige skills aan te brengen, teneinde een onderneming te kunnen starten. Deze training wordt verzorgd door de Stichting Arbeid...

De gewezen vicepresident (vp) van de Republiek Suriname, nu assembleelid van de NDP, Ashwin Adhin, wordt vandaag voorgeleid. Door zijn advocaat Irvin Kanhai is gisteren een verzoekschrift hiertoe ingediend. Adhin is gisteren opnieuw uitgebreid verhoord door de politie van de afdeling Fraude. Volgens Kanhai heeft Adhin tot nu toe alle verwijten ontkend.

Het DNA-lid is afgelopen maandag in verzekering gesteld voor verduistering, vernieling en onbruikbaarmaking van goederen van het Kabinet van de Vicepresident en valsheid in geschrifte. De oud-vp is de vierde tevens hoofdverdachte in deze zaak.

Vorige week zijn drie verdachten, te weten Vijindra R., Amien D. en Antonio K., aangehouden en in verzekering gesteld in deze zaak. Zij worden ook voorgeleid. De schade aan vernieling van apparatuur is bijkans een half miljoen Surinaamse dollars.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOud-vicepresident Suriname wordt vandaag voorgeleid