zaterdag 24 september 2022
32.8 C
Paramaribo
13.1 C
Amsterdam
5
(1)

Oud-vicepresident Suriname wordt vandaag voorgeleid

lees ook ...

BEP calls on Saamaka to keep courage

The political party Brotherhood and Unity in Politics, BEP, congratulates the granman, captains and basyas and members of the tribe of the Saamaka or Saramaccaners, on the commemoration of 260 years o...

De gewezen vicepresident (vp) van de Republiek Suriname, nu assembleelid van de NDP, Ashwin Adhin, wordt vandaag voorgeleid. Door zijn advocaat Irvin Kanhai is gisteren een verzoekschrift hiertoe ingediend. Adhin is gisteren opnieuw uitgebreid verhoord door de politie van de afdeling Fraude. Volgens Kanhai heeft Adhin tot nu toe alle verwijten ontkend.

Het DNA-lid is afgelopen maandag in verzekering gesteld voor verduistering, vernieling en onbruikbaarmaking van goederen van het Kabinet van de Vicepresident en valsheid in geschrifte. De oud-vp is de vierde tevens hoofdverdachte in deze zaak.

Vorige week zijn drie verdachten, te weten Vijindra R., Amien D. en Antonio K., aangehouden en in verzekering gesteld in deze zaak. Zij worden ook voorgeleid. De schade aan vernieling van apparatuur is bijkans een half miljoen Surinaamse dollars.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOud-vicepresident Suriname wordt vandaag voorgeleid