dinsdag 28 maart 2023
30 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
5
(1)

Oud-vicepresident Suriname wordt vandaag voorgeleid

lees ook ...

President can only explain rising exchange rates on Tuesday

The Surinamese government will not provide an explanation to the National Assembly until Tuesday regarding the dramatic rise in currency exchange rates in Suriname. Marinus Bee, the chairman of the as...

De gewezen vicepresident (vp) van de Republiek Suriname, nu assembleelid van de NDP, Ashwin Adhin, wordt vandaag voorgeleid. Door zijn advocaat Irvin Kanhai is gisteren een verzoekschrift hiertoe ingediend. Adhin is gisteren opnieuw uitgebreid verhoord door de politie van de afdeling Fraude. Volgens Kanhai heeft Adhin tot nu toe alle verwijten ontkend.

Het DNA-lid is afgelopen maandag in verzekering gesteld voor verduistering, vernieling en onbruikbaarmaking van goederen van het Kabinet van de Vicepresident en valsheid in geschrifte. De oud-vp is de vierde tevens hoofdverdachte in deze zaak.

Vorige week zijn drie verdachten, te weten Vijindra R., Amien D. en Antonio K., aangehouden en in verzekering gesteld in deze zaak. Zij worden ook voorgeleid. De schade aan vernieling van apparatuur is bijkans een half miljoen Surinaamse dollars.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOud-vicepresident Suriname wordt vandaag voorgeleid