donderdag 21 oktober 2021
28.7 C
Paramaribo
10.2 C
Amsterdam
5
(1)

Oud-politiecommissaris en politie-inspecteur vast in 400 kilo cokezaak

lees ook ...

Drie maanden crisisplan voor de zorg is af

Het crisisplan voor het helpen oplossen van de covidcrisis is klaar. Het plan is samengesteld door de ziekenhuizen, artsen en specialisten voor de komende drie maanden. Dit plan is bedoeld om de zorgc...

In de zaak waarbij er aan de Smaragdstraat in Paramaribo-Noord 400 kilogram cocaine in een voertuig was aangetroffen, zijn woensdag nog twee aanhoudingen verricht. De aanhoudingen zijn verricht op last van het Openbaar Ministerie (OM). Het zou gaan om een oud-politiecommissaris en een politie-inspecteur.

De cocaine werd op 1 september dit jaar gevonden. Eerder is een vrouw in verzekering gesteld. Zij zit nog in detentie.

Aan de twee pas ingesloten verdachten heeft het OM een beperking van vrij verkeer opgelegd op grond van artikel 40 lid 4 van het Wetboek van Strafvordering, hetgeen inhoudt dat er gedurende 14 dagen geen vrij verkeer zal zijn tussen de oud-politiecommissaris, de politie-inspecteur en hun raadslieden.

Het spul is vermoedelijk afkomstig uit het uitgebrande vliegtuig dat ontdekt werd bij Adyumaberg. De piloten zijn niet achterhaald. De politie wil het fijne van de zaak weten en gaat door met het onderzoek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOud-politiecommissaris en politie-inspecteur vast in 400 kilo cokezaak