zaterdag 24 september 2022
32.8 C
Paramaribo
13.1 C
Amsterdam
5
(1)

Oud-politiecommissaris en politie-inspecteur vast in 400 kilo cokezaak

lees ook ...

Melkcentrale verhoogt prijzen

De Melkcentrale komt er ook niet onderuit en heeft ingaande vrijdag zijn prijzen voor de verschillende producten aangepast. Directeur Dewkoemar Sitaram zegt aan de media dat de aanpassing zo lang moge...

In de zaak waarbij er aan de Smaragdstraat in Paramaribo-Noord 400 kilogram cocaine in een voertuig was aangetroffen, zijn woensdag nog twee aanhoudingen verricht. De aanhoudingen zijn verricht op last van het Openbaar Ministerie (OM). Het zou gaan om een oud-politiecommissaris en een politie-inspecteur.

De cocaine werd op 1 september dit jaar gevonden. Eerder is een vrouw in verzekering gesteld. Zij zit nog in detentie.

Aan de twee pas ingesloten verdachten heeft het OM een beperking van vrij verkeer opgelegd op grond van artikel 40 lid 4 van het Wetboek van Strafvordering, hetgeen inhoudt dat er gedurende 14 dagen geen vrij verkeer zal zijn tussen de oud-politiecommissaris, de politie-inspecteur en hun raadslieden.

Het spul is vermoedelijk afkomstig uit het uitgebrande vliegtuig dat ontdekt werd bij Adyumaberg. De piloten zijn niet achterhaald. De politie wil het fijne van de zaak weten en gaat door met het onderzoek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOud-politiecommissaris en politie-inspecteur vast in 400 kilo cokezaak