woensdag 27 september 2023
32.9 C
Paramaribo
22.6 C
Amsterdam
0
(0)

OS Nickerie is opgeknapt door ministerie Financien en Planning

lees ook ...

Bundeling Haïtiaanse gemeenschap in Suriname

Haïtianen in Suriname bundelen na 5 decennia voor verdere ontwikkeling. Marjorie Simon is voorzitter van de Organisation d'Union Sociale des Haitiens à Suriname (OUSHS), de organisatie die de nieuwe r...

De Openbare School OS-2 aan de Waterloostraat in het district Nickerie heeft de vorige week een opknapbeurt gehad. De lokalen zijn gerenoveerd, het gebouw is opnieuw geschilderd en het terrein is voorzien van een schutting.

Districtscommissaris Senrita Gobardhan, Onderwijs inspecteur Roy Katisa, leden van het Bureau Gemeenschap Projecten en de heer Gokoel van Bureau Basis Onderwijs behoorden tot de genodigden tijdens de oplevering. Allen wezen tijdens hun toespraak op het belang van een nette en schone omgeving voor goede leerprestaties. Een ieder die heeft meegewerkt aan het project werd bedankt door de functionarissen.

De werkzaamheden zijn uitgevoerd door medewerkers van Civiel Technische Dienst van ROS-Nickerie, bijgestaan door die van Openbare Werken Nickerie. Het Bureau Gemeenschap Project (BGP) van het ministerie van Financiën en Planning kwam in met de Financiële middelen voor de uitvoer..

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOS Nickerie is opgeknapt door ministerie Financien en Planning