zondag 14 juli 2024
30 C
Paramaribo
20.6 C
Amsterdam
5
(1)

OS Hamptoncourt heeft zorgcoördinator lokaal

lees ook ...

Sarwesh Bachoe omgekomen bij eenzijdig verkeersongeval

Sarwesh Badhoe is afgelopen donderdag dodelijk omgekomen bij een eenzijdig verkeersongeval. Bachoe reed aan de Mohamed Rashied Pierkhanweg. Volgens familie was hij onderweg naar school toen hij wer...

De Openbare School 1(O.S.1) te Hamptoncourt heeft vandaag 07 augustus haar Zorgcoördinator lokaal geopend. In dit lokaal zal de zorgcoördinator van de school, mevrouw Sokarijo S. leerlingen begeleiden die leer en/of gedrags  problemen vertonen, en ook gesprekken voeren met de ouders van de leerlingen.

De bouw van dit Zoco lokaal is mogelijk gemaakt door Stichting Staatsolie Foundation for Community Development. De ondervoorzitter van de foundation, de heer Henar die ook projectbegeleider van het project was, was ook aanwezig tijdens de opening. Hij complimenteerde de school met het realiseren van dit project en wenstte hen veel plezier met hun nieuw lokaal.

Het schoolhoofd, mw. Dewkali M is Staatsolie zeer dankbaar en belooft goed gebruik te zullen maken van de ruimte. De bouw van het lokaal is gestart op 6 april 2023 en werd eind juni opgeleverd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOS Hamptoncourt heeft zorgcoördinator lokaal