donderdag 28 september 2023
33.1 C
Paramaribo
18.9 C
Amsterdam
5
(1)

OS Hamptoncourt heeft zorgcoördinator lokaal

lees ook ...

Consultancy vacature DNA

Na goedkeuring van de conceptwet 'Collectieve Rechten Inheemse  𝗲𝗻 𝗧𝗿𝗶𝗯𝗮𝗹𝗲 𝗩𝗼𝗹𝗸𝗲𝗻' door De Nationale Assemblée, zullen voor de implementatie oftewel ondersteuning van die Wet, vier ontwerpwetten gecon...

De Openbare School 1(O.S.1) te Hamptoncourt heeft vandaag 07 augustus haar Zorgcoördinator lokaal geopend. In dit lokaal zal de zorgcoördinator van de school, mevrouw Sokarijo S. leerlingen begeleiden die leer en/of gedrags  problemen vertonen, en ook gesprekken voeren met de ouders van de leerlingen.

De bouw van dit Zoco lokaal is mogelijk gemaakt door Stichting Staatsolie Foundation for Community Development. De ondervoorzitter van de foundation, de heer Henar die ook projectbegeleider van het project was, was ook aanwezig tijdens de opening. Hij complimenteerde de school met het realiseren van dit project en wenstte hen veel plezier met hun nieuw lokaal.

Het schoolhoofd, mw. Dewkali M is Staatsolie zeer dankbaar en belooft goed gebruik te zullen maken van de ruimte. De bouw van het lokaal is gestart op 6 april 2023 en werd eind juni opgeleverd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOS Hamptoncourt heeft zorgcoördinator lokaal