zondag 23 januari 2022
24.4 C
Paramaribo
6.2 C
Amsterdam
0
(0)

Orveo Djoe brengt “Mi gado bigi” na twee jaar uit

lees ook ...

Staatshoofden Brazilië en Guyana in Suriname

De presidenten Jair Bolsonaro van de Federatieve Republiek Brazilië en Mohamed Irfaan Ali van de Coöperatieve Republiek Guyana zijn donderdagmiddag op het presidentieel paleis ontvangen door president...

Haastige spoed is zelden goed, een spreekwoord dat Orveo Djoe met de harde hand heeft moeten accepteren. Twee jaar geleden werkte hij samen met Wedemboss Music aan het gospelnummer ‘Mi Gado bigi’. Wegens omstandigheden is het lied toen niet afgemaakt en uitgebracht.

De zanger: “In het begin was ik ongeduldig, omdat mijn fans al een teaser hadden gezien. Daardoor wilde ik het nummer zo snel mogelijk uitbrengen.” Fans bleven vragen. “Ik ben daarom blij dat het er uiteindelijk is, ook al is het na twee jaar. Je weet maar nooit waarvoor het goed is.”

Hij krijgt nog steeds positieve reacties. ‘Mi Gado bigi’ betekent letterlijk ‘Mijn God is groot’. Het spreekt van de grote dingen, die God doet, ook wat hij kan betekenen voor de mens. Mensen kunnen altijd kracht putten uit dit nummer, omdat het ook een motivatielied is.  “Ik vind de woorden krachtig. Mensen die naar het lied luisteren, worden geraakt door de woorden.” De tekst is geschreven door Robert ‘G-Boss’ Banel, founder en producer van Wedemboss Music.

Djoe ontmoette G-Boss toen hij in 2019 meedeed met ‘The Weekend Talent Show’. De organisator zag wat de artiest aan talent bezat, en sloot met hem een labelcontract. Djoe had zijn projecten altijd mooi  gevonden. Hij heeft nog steeds een goede samenwerking met het label.

Djoe vindt G-Boss een goede teamplayer. “Hij wil er altijd bij zijn, als ik een nummer opneem en zijn aanwezigheid zorgt ook voor keiharde feedback. Hij wil altijd het beste uit je halen en dat heeft hij ook weer bewezen met dit lied. Dat merk je aan het eindproduct”, aldus de gospelzanger.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOrveo Djoe brengt "Mi gado bigi" na twee jaar uit