zaterdag 24 februari 2024
25 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
5
(2)

Organic Movement ondersteunt politiebond in actie

lees ook ...

TotalEnergies overweegt uitstel van eerste olie-ontwikkeling...

Tijdens een recente winstconferentie over het vierde kwartaal van 2023, heeft de Chief Executive Officer van TotalEnergies, Patrick Pouyanne, aangegeven dat het uitstellen van de eerste olie-ontwikkel...

De Organic Movement steunt de actie van de Surinaamse Politiebond. Dinsdag was de organisatie  al aanwezig  bij het DNA-gebouw. Ook vandaag staat men klaar. De leden van de politiebond zijn opgeroepen om vandaag vanaf 10.00u s’morgens aanwezig te zijn bij het DNA-gebouw om op te staan tegen het ontslag van hellings en Gentle.

Maisha Neus is één van de leiders van de Organic Movement. Zij zegt: “Het is wel een aangelegenheid van de politiebond, maar als dit zomaar kan gebeuren is de ruimte voor demonstraties voor eens en voor altijd van tafel geveegd. We kunnen niet zwijgen als er op een onrechtvaardige manier met onze strijdmakkers wordt omgegaan. Hellings en Gentle zijn op een vreedzame manier opgekomen tegen het wanbeleid van de regering”. Zij stelt dat mensen via social media wel hun stem laten horen, maar niet op straat verschijnen om de zaak kracht bij te zetten.

De voorzitter Mielando Atompai van de Surinaamse Politiebond laat het over aan de samenleving om Hellings en Gentle te ondersteunen. Wel heeft hij leden van de politiebond opgeroepen. De bond eist onmiddelijke intrekking van het ontslag van Hellings en Gentle. Het verkeer ondervindt moeilijkheden van de actie.

Men vindt dat de overheid rancune toepast tegen deze zonen van Hermandad. Versterking van de acties mag worden verwacht. Het is opmerkelijk dat nu al recruten meedoen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOrganic Movement ondersteunt politiebond in actie