zaterdag 20 april 2024
31 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
5
(1)

Organic Movement heeft nu geen behoefte aan gesprek met NPS

lees ook ...

Geldautomaten ondergaan grote veranderingen

Het lijkt erop dat er enkele opwindende veranderingen op komst zijn voor de geldautomaten (ATM's). Het gebruik van SRD 500 en SRD 200 biljetten in de geldautomaten zal het gemak voor gebruikers vergro...

De organisatie Organic Movement heeft momenteel geen behoefte aan een bemiddelingspoging van de Nationale Partij Suriname (NPS). De groene partij onder leiding van Gregory Rusland had de organisatie zondag uitgenodigd om te bemiddelen tussen de actievoerders en de regering.

De organisatie heeft goede nota genomen van de oproep vanuit diverse partijen in de samenleving om in dialoog te gaan met de regering. Zij benadrukt dat het team zich vasthoudt aan zijn standpunt om met de regering in conclaaf te treden wanneer de tijd daarvoor aanbreekt. Dat zal afhangen van de regering zelf en haar bereidwilligheid daartoe.

“Vooralsnog zijn wij op het spoor van een nationale dialoog. Deze dialoog, waaraan de regering, politieke partijen, vakbonden en maatschappelijke organisaties aan zullen deelnemen, zal doorslaggevend zijn voor de koers die Suriname zal opgaan. Het gaat niet om ons, het gaat om Suriname. U maakt daar deel van uit, dus ook de politieke partijen,” staat in een verklaring.

Organic Movement bedankt de NPS voor haar bemiddelingspoging, maar heeft nu geen behoefte daaraan, omdat zij het pad van dialoog met de regering nimmer heeft verlaten.

De NPS had een team samengesteld dat zondag met de organisatie zou praten. Tijdens de besprekingen zou het team proberen om zaken in kaart te brengen om daarna met de bevindingen de regering te benaderen om zo uit de impasse te geraken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOrganic Movement heeft nu geen behoefte aan gesprek met NPS