woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
5
(1)

Organic Movement biedt op 13 augustus ook podium aan politieke partijen

lees ook ...

Jongen vermist na zwemincident bij goudveld in Nieuw Koffiek...

Tijdens een zwemincident bij een goudveld in Nieuw Koffiekamp verdween RN (16) in de diepte. Er wordt gevreesd dat hij verdronken is. Ondanks zoekacties tot gisteravond, bleef het gewenste resultaa...

Organic Movement heeft zaken geëvalueerd, en heeft besloten de straatacties veel groter op te pakken. De regels zijn veranderd, en de manifestatie is opengegooid. Andere groeperingen, waaronder politieke partijen krijgen nu een podium. Alle 51 assembleeleden zijn schriftelijk opgeroepen om op 13 augustus het volk dat hen heeft gekozen te komen spreken, omdat zij de wil van het volk horen te vertolken. De protestmanifestaties beginnen om 09.00u.

Alle politieke partijen, vakbonden, maatschappelijke groeperingen, activisten, belangenorganisaties en het bedrijfsleven worden opgeroepen deel te nemen aan wat genoemd wordt een nationale protestactie.

“Wij hebben alle kritieken en aandachtspunten besproken. Naast veel opbouwende kritiek was de roep vanuit de samenleving om door te gaan met deze zeer rechtvaardige strijd, enorm groot. We hebben een aantal zeer redelijke eisen die uit het volk voortkwamen gesteld aan de regering, en gemerkt dat daar beweging in is. Maar dat betekent niet dat we achterover kunnen leunen, want de gevraagde zaken zijn nog niet doorgevoerd. Naar aanleiding van adviezen van deskundigen en kritische oplettende burgers uit de samenleving hebben we besloten om onze strategieën aan te passen,” zo spreekt Organic Movement.

De organisaties zullen een podium krijgen om via een afgevaardigde de specifieke problemen van hun achterban bekend te maken. Men wil zo de bestaande knelpunten in het land inventariseren en aanbieden aan de volksvertegenwoordigers.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOrganic Movement biedt op 13 augustus ook podium aan politieke partijen