woensdag 5 oktober 2022
32.2 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
5
(1)

Ordeverstoorders zijn gewaarschuwd: politie zal strenger optreden

lees ook ...

Geen diefstal hoofdbureau Politie, maar bankrekening is lich...

De politie heeft via de media kennis genomen van een bericht, betreffende diefstal van Srd300.000,-uit een kluis op het hoofdbureau van politie aan de Duisburglaan nr. 43-45. Bij verificatie bij het I...

Het ministerie van Justitie en Politie zal het niet toelaten dat de rust en orde in de samenleving verstoord worden. De wereld verkeert nu in een situatie, waarbij regeringen alles in het werk stellen om de verspreiding van het Covid-19-virus tegen te gaan. Zo ook in Suriname. De burgerij wordt erop gewezen dat zij de aangekondigde maatregelen door de regering serieus in acht nemen.

Samenscholingen van grote groepen mensen zullen niet getolereerd worden. Personen of organisaties dienen conform de wettelijke bepalingen hun activiteiten te ontplooien. Geen enkele vorm van illegaliteit zal worden toegestaan. De politie en andere veiligheidsdiensten zullen waar nodig worden ingezet om de rust en orde te handhaven, meldt Justitie en Politie.

Voor het voeren van protestactie is er een toestemming of vergunning van de daartoe bevoegde instantie nodig. Personen of organisaties die de wettelijke bepalingen overtreden, worden er op geattendeerd zulks niet te doen. Er zal zonder aanzien des persoon hard worden opgetreden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOrdeverstoorders zijn gewaarschuwd: politie zal strenger optreden