zondag 17 januari 2021
30.6 C
Paramaribo
5.9 C
Amsterdam
5
(1)

Ordeverstoorders zijn gewaarschuwd: politie zal strenger optreden

lees ook ...

Infrastructuur Uitkijkpolder wordt hersteld

Eergisteren werd door de minister van Landbouw Veeteelt en Visserij Parmanand Sewdien, DNA-lid Ranjendrekoemar Debie en de districtscommissaris van Saramacca Sherin Bansi-Durga het startsein gegeven v...

Het ministerie van Justitie en Politie zal het niet toelaten dat de rust en orde in de samenleving verstoord worden. De wereld verkeert nu in een situatie, waarbij regeringen alles in het werk stellen om de verspreiding van het Covid-19-virus tegen te gaan. Zo ook in Suriname. De burgerij wordt erop gewezen dat zij de aangekondigde maatregelen door de regering serieus in acht nemen.

Samenscholingen van grote groepen mensen zullen niet getolereerd worden. Personen of organisaties dienen conform de wettelijke bepalingen hun activiteiten te ontplooien. Geen enkele vorm van illegaliteit zal worden toegestaan. De politie en andere veiligheidsdiensten zullen waar nodig worden ingezet om de rust en orde te handhaven, meldt Justitie en Politie.

Voor het voeren van protestactie is er een toestemming of vergunning van de daartoe bevoegde instantie nodig. Personen of organisaties die de wettelijke bepalingen overtreden, worden er op geattendeerd zulks niet te doen. Er zal zonder aanzien des persoon hard worden opgetreden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

-- Advertentie / TGX - 167802 --

meer Suriname

Covidmaatregelen 17 tot en met 23 januari 2021

De covid-19-maatregelen d...

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

B. Chotelall houdt verkoopdag

Suriname registreert 126ste coronadode

Amerikaanse Admiraal bezoekt Suriname

Waterkant krijgt nieuw aanzicht

Home Suriname Ordeverstoorders zijn gewaarschuwd: politie zal strenger optreden