zondag 4 juni 2023
26 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
5
(1)

Opstand in Pikin Saron: Trucks in brand gestoken en politiebureau uitgebrand

lees ook ...

Expo hindostaanse immigratie in Nickerie

Gisterenmorgen is in de districtszaal van Nickerie een expo van start gegaan in verband met 150 jaar Hindoestaanse immigratie. Diverse voorwerpen die gedurende de immigratie en ook daarna werden gebru...

Vanmorgen omstreeks 06.00 uur zijn bewoners en opstandelingen in het dorpsgebied Pikin Saron in opstand gekomen. Het is nog onbekend wat de reden hiervoor is. Bij de opstanden zijn ongeveer 10 trucks van derden, die hout vervoerden, in brand gestoken en het politiebureau is volledig uitgebrand.

Er heeft schotenwisseling plaatsgevonden, waarbij twee politieagenten schotverwondingen hebben opgelopen. Een derde agent is ongedeerd gebleven. De gewonden zijn met politiebegeleiding overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis in Paramaribo, zo meldt de politie Public Relations.

Een gemengde eenheid van politieagenten en militairen is naar het gebied gestuurd om de orde en rust te herstellen. Een ieder die in de omgeving aanwezig zou moeten zijn, wordt opgeroepen de omgeving voorlopig te vermijden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOpstand in Pikin Saron: Trucks in brand gestoken en politiebureau uitgebrand