donderdag 21 oktober 2021
32 C
Paramaribo
10.5 C
Amsterdam
5
(1)

Opschonen Wijdenboschbrug reeds afgerond door OW-Commewijne

lees ook ...

Bikers Unit politie is 15 jaar, en niet meer weg te denken

Het project Bikers Unit bij de politie is onder leiding van de toenmalige  korpschef Delano Braam in oktober 2006 overgenomen van Nederland.  “De bikers hebben in de afgelopen jaren hun bestaansrecht ...

Het ministerie van Openbare Werken sectie Commewijne heeft de opschoningswerkzaamheden aan de Wijdenboschbrug afgerond. Twee weken na het bespuiten van het onkruid op- en aan de brug is de verbinding over de Surinamerivier ontdaan van begroeiingen. Ook is het hooggras rondom en onder de brug aan beide oevers, zowel Paramaribo als Commewijne plat gemaaid.

De werkzaamheden zijn verricht onder toezicht van Anandkoemar Chirmoti, OW-coordinator in het district Commewijne. De opschoning heeft in drie fases plaatsgevonden en duurde bijkans drie weken. De onderhoudswerkzaamheden zijn handmatig uitgevoerd door OW-medewerkers, in het bijzonder uit het district Commewijne.

Het onderhouden van de Wijdenboschbrug zal nu regelmatig plaatsvinden. De weggebruikers die over de brug rijden worden vriendelijk verzocht mee te werken aan het onderhoud door minstens erop toe te zien dat de omgeving schoon blijft.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOpschonen Wijdenboschbrug reeds afgerond door OW-Commewijne