zaterdag 20 april 2024
27 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
3
(2)

Opoyari lunch op het kabinet van de president met de media

lees ook ...

Surinaamse teams strijden in Nederlandse voedselsystemenweds...

De Wageningen Universiteit en Research (WUR) heeft de 18 teams bekendgemaakt die zijn geselecteerd om deel te nemen aan de finale van de Food Systems Innovation Challenge in Wageningen. Deze competiti...

President Chandrikapersad Santokhi heeft op 03 januari het nieuwe jaar samen met de media geopend middels een Opo Yari Lunch in de Conference Room van het Kabinet van de President. De Opo Yari Lunch lag in het kader van het verder verbeteren van de relatie tussen het kabinet en de Surinaamse pers.

President Santokhi gaf aan dat er meer ruimte gecreëerd zal worden voor de pers. De media is volgens het staatshoofd een belangrijk instrument om informatie door te geleiden naar de samenleving. Het Kabinet van de President doet er alles aan om de dienstverlening te verbeteren. De mediabijeenkomst is bedoeld om na te gaan welke behoeften en wensen er zijn bij de informatieverstrekking.

De regering wil zoveel als mogelijk de informatie stroomlijnen en de tijd die hiermee gepaard gaat zo efficiënt en effectief mogelijk gebruiken. Er zal eraan gewerkt worden om aan de vertegenwoordigers van de verschillende mediahuizen meerdere mogelijkheden te bieden voor een betere informatieverstrekking.

Arleen Emanuels die per 01 januari van het nieuwe jaar is aangesteld als de nieuwe waarnemend Algemeen Directeur van het Kabinet, werd tijdens de opoyari lunch voorgesteld aan de aanwezigen. Zij zal deze week kennismaken met de verschillende directoraten van het kabinet.

Het is de bedoeling om de gehele administratieve organisatie van het kabinet over te nemen en te optimaliseren. “We moeten samenwerken om een soepele organisatie te kunnen bewerkstelligen. En daarbij moeten we alle zeilen bijzetten,” zei de functionaris.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOpoyari lunch op het kabinet van de president met de media