zaterdag 15 juni 2024
26 C
Paramaribo
13 C
Amsterdam
5
(2)

Opo Yari Parbo Night

lees ook ...

President op derde Afri-Caribean conferentie op de Bahamas

President Santokhi zal van 12 tot en met 14 juni in Nassau, Bahama’s, de derde Afri-Caribean conferentie bijwonen. Deze conferentie is gefinancierd door de Afrexim Bank van Afrika. De president is bij...

De registratie voor de Parbo Opo Yari Prisiri liep storm en moest worden stopgezet. Meer dan achtduizend mensen registreerden zich via de QR-code die op social media werd gedeeld. Op zaterdag jongstleden bleken veel van de geregistreerde mensen niet aanwezig te zijn, ondanks men zich had aangemeld toen nog niet bekend was wie zou optreden.

 Het parkeerterrein van de International Mall of Suriname, was halfleeg een groot deel van de avond. De beveiliging liet op een bepaald tijdstip mensen langs, om toch mensen te hebben. Niet geregistreerden prezen zich gelukkig, en konden genieten van de Parbo Night. Het bleek dat mensen het zekere voor het onzekere hadden genomen, voor het geval er een buitenlandse artiest zou optreden.

Sommigen gaven aan geen interesse meer te hebben vanwege de line-up. Het was toch een fantastische avond voor de aanwezigen. Dj’s Alsparo, Shaq-L-Weza en Andy Safado, de bands Sukru Tiki, Metter Z, New Style, Karinha Brothers, Cyriel & The More Love Band, Psycho en Aptijt, lieten zich van hun beste kant zien.

Bier was ondanks BTW niet duur. De bezoekers waren er bewust  voor een avondje uit, en hebben genoten van de Surinaamse muziek. Mc Romano Wip  combineerde zijn kunnen met veilingen etc., en wist het publiek aardig daarmee te vermaken.

Managing Director van de Surinaamse Brouwerij, Reinoud Ottervanger, zegt dat het bedrijf plannen heeft om nog meer groen te gaan. Voor dit jaar staan er nog drie Parbo Night events op het programma.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOpo Yari Parbo Night