dinsdag 25 januari 2022
26.6 C
Paramaribo
3 C
Amsterdam
5
(1)

Opnieuw fake social media accounts regeringsleden

lees ook ...

Nieuwjaarsreceptie en -rede VES 24 januari

De Vereniging van Economisten in Suriname (VES) houdt op maandag 24 januari 2022 haar traditionele Nieuwjaarsreceptie. Gov.TV, kanaal 8.3 zal deze activiteit uitzenden vanaf 18.30 uur. De titel van de...

Opnieuw zijn er fake accounts aangemaakt op naam van regeringsleden. Onder andere op Facebook zijn de nep profielen aangemaakt. Op basis van misleidende verzinsels krijgen zij mensen zo ver om geldmiddelen beschikbaar te stellen voor diensten of zaken die de regering in ruil daarvoor zou kunnen doen.

De regering benadrukt dat er geen diensten worden verleend namens de regering aan mensen door aan de regering gelieerde social mediaprofielen.

Eenieder wordt door de regering opgeroepen om alle handelingen en transacties die gelinkt zijn aan de overheid, op de geëigende manier te doen, met inachtneming van de comptabele regelgeving en procedures.

De Surinaamse overheid zal nimmer via een social mediaprofiel van iemand het verzoek doen om financiën rechtstreeks op rekeningen van individuen te storten voor dienstverrichtingen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOpnieuw fake social media accounts regeringsleden