woensdag 7 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
11.3 C
Amsterdam
0
(0)

Oplevering brug Mandarijnstraat, Clevia

lees ook ...

Military soldiers who have been promoted must keep learning

The National Army is forced to be inventive not just by technological advancements in the military sector but also by the complexity of the threats. Therefore, soldiers will also need to consider thei...

Het ministerie van Openbare Werken (OW) heeft de aannemingsbedrijven SUBIN Construction en AGWW drie bruggen gegund om te renoveren. Bij de laatst opgeleverde opdracht werd de gerenoveerde houten brug aan de Mandarijnstraat te Clevia op dinsdag 21 december 2021 ceremonieel in gebruik genomen door  OW-minister Riad Nurmohamed en districtscommissaris Ricardo Bhola van Paramaribo Noord-Oost.

Firazia Ataoellah, hoofd van de afdeling Bruggen te kennen gaf aan dat bruggen vaker enorme schade oplopen vanwege aanrijdingen. Meestal is de veroorzaker onbekend en is het ministerie uiteindelijk gedwongen voor de kosten op te draaien. Hij drukt weggebruikers op het hart extra oplettend te zijn in het verkeer en zich strikt te houden aan de verkeersregels. Ook mag het maximale toegestane gewicht om over een brug te rijden, niet worden overschreden.

“Zolang wij ons houden aan de normen kunnen we langer genieten van onze staatseigendommen,” zei Ataoellah. Dc Bhola gaf aan dat de buurtbewoners lang hebben moeten wachten op deze dag. Hij feliciteerde eenieder die dagelijks gebruik zal maken van de constructie. Verder vroeg hij er nuttig mee om te gaan en terstond melding te maken van onvolkomenheden.

Minister Nurmohamed was content met de oplevering, omdat de bewoners jarenlang problemen met betreffende de brug hadden. Naast voertuigen maken in het bijzonder ook schoolkinderen dagelijks gebruik van de brug. De bewindsman benadrukte dat deze kleine projecten altijd zijn speciale aandacht hebben, ook in de verre districten zal hier bijzondere aandacht aan worden gegeven. Er is volgens minister Nurmohamed veel wat de samenleving zelf kan doen met begeleiding van Openbare Werken.

De constructie aan de Brokaatweg in het district Wanica is voor 90 procent vernieuwd, terwijl de bruggen aan de Bamboelaan te Houttuin en Mandarijnstraat te Paramaribo-Noord compleet nieuw zijn. De werken zijn binnen de afgesproken tijd opgeleverd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOplevering brug Mandarijnstraat, Clevia