zaterdag 1 oktober 2022
27.7 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
0
(0)

Openingstijden ‘Rijbewijzen’ aangepast

lees ook ...

NPS chairman reflects on the poverty issue at 76 years of NP...

The National Party Suriname (NPS) annually laid a wreath at the statue of Jopie Pengel their legendary chairman. It is now the 76th anniversary. Gregory Rusland, President of the party thought about t...

De openingstijden van de afdeling Rijbewijzen van het Korps Politie Suriname zijn vanaf maandag weer aangepast. Het aanvragen, verlengen en ophalen van rijbewijzen is mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 14.00 uur en op de zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur.

Drie maanden lang is mocht het publiek tot 16.30 uur haar rijbewijzen verlengen. Door de Covid-situatie en de lange rijen die ontstonden, heeft de afdeling rijbewijzen deze drie maanden een pilotproject uitgevoerd, dat nu is afgesloten.

Aanvragen van rijtoestemmingen en internationale rijbewijzen vinden uitsluitend plaats op de maandag, woensdag en vrijdag van 07.30 tot 14.00 uur, meldt de afdeling Public Relations.

Personen die zich nog niet hebben aangemeld, worden opgeroepen hun rijbewijs op te halen. Voor een snelle en vlotte afhandeling wordt gevraagd om de website te controleren of te bellen op het telefoonnummer 402158.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOpeningstijden 'Rijbewijzen' aangepast