woensdag 10 augustus 2022
25.7 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Openingstijden CBB kantoren genormaliseerd

lees ook ...

Canari wil milieu aanpak Suriname door klimaatverandering

Het Caribbean Natural Resources Institute (CANARI) heeft voor een betere Milieu aanpak in Suriname de focus gelegd op klimaatverandering. In dit kader werd er een forum voor het Readiness Project van ...

Het Centraal Bureau voor Burgerzaken(CBB) zal vanaf vandaag 21 juni weer de normale openingstijden hanteren met normalisatie van de dienstverlening vanwege de nieuwe maatregelen door de regering afgekondigd op 17 juni jongstleden.

De openingstijden voor alle afdelingen van het CBB die publiek ontvangen en de Bureau’s voor Burgerzaken, zijn van maandag tot en met donderdag van 07.00 u tot 02.14 u en op de vrijdag van 07.00 u tot 14.00 u. Vanwege bijzondere omstandigheden zullen deze openingstijden nog niet gelden voor  het Bureau voor Burgerzaken aan de Dr. Sophie Redmondstraat. De openingstijden voor deze afdeling zijn van maandag tot vrijdag van 07.00 u tot 13.00 u.

De wachttijden om geholpen te worden zullen wat langer zijn dan normaal, omdat er vanwege de covidpandemie met minder mensen gewerkt wordt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOpeningstijden CBB kantoren genormaliseerd