dinsdag 29 november 2022
25.2 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
0
(0)

Opening steiger van Kuldipsingh

lees ook ...

The president’s approval of deep-water port in Nickeri...

President Santokhi observed the approval of "The Port of Nickerie," a deep-water port that also serves as the special economic zone. This unique construction, which includes sizable port facilities, w...

Op zaterdag 18 juni 2022, heeft op Dijkveld de opening van de steiger van de heer Kuldipsingh plaats gevonden, waarbij President Chandrikapersad Santokhi te gast was. Het staatshoofd gaf aan dat vanaf het aantreden van de regering Santokhi-Brunswijk, met man en macht gewerkt is om de economische situatie waarin Suriname verkeerde, te verbeteren.

De president gaf verder aan, dat hij dit soort initiatieven toejuicht. Zeker vanuit de private sector, maar vooral de samenwerking tussen public en private sector. De steiger is heel belangrijk voor de ondernemers om hun werkzaamheden naar behoren te kunnen uitvoeren. In business geldt: ”Time is money” en daarvoor heb je meer dan één haven nodig. Zulke initiatieven dragen bij dat Suriname tot ontwikkeling wordt gebracht.

President Santokhi feliciteerde de initiatiefnemer, de heer Kuldipsingh, en sprak zijn hartgrondige dank uit voor deze faciliteit. Samen moeten we werken aan de duurzame ontwikkeling van ons geliefd Suriname, gaf president Santokhi aan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOpening steiger van Kuldipsingh