maandag 24 juni 2024
26.6 C
Paramaribo
24.8 C
Amsterdam
0
(0)

Opening steiger van Kuldipsingh

lees ook ...

Nationale museumcommissie zet eerste stap naar herstructurer...

De Nationale Museumcommissie heeft onlangs haar eerste ontmoeting gehouden met vertegenwoordigers van alle museale instellingen in Suriname. Deze bijeenkomst, georganiseerd om de basis te le...

Op zaterdag 18 juni 2022, heeft op Dijkveld de opening van de steiger van de heer Kuldipsingh plaats gevonden, waarbij President Chandrikapersad Santokhi te gast was. Het staatshoofd gaf aan dat vanaf het aantreden van de regering Santokhi-Brunswijk, met man en macht gewerkt is om de economische situatie waarin Suriname verkeerde, te verbeteren.

De president gaf verder aan, dat hij dit soort initiatieven toejuicht. Zeker vanuit de private sector, maar vooral de samenwerking tussen public en private sector. De steiger is heel belangrijk voor de ondernemers om hun werkzaamheden naar behoren te kunnen uitvoeren. In business geldt: ”Time is money” en daarvoor heb je meer dan één haven nodig. Zulke initiatieven dragen bij dat Suriname tot ontwikkeling wordt gebracht.

President Santokhi feliciteerde de initiatiefnemer, de heer Kuldipsingh, en sprak zijn hartgrondige dank uit voor deze faciliteit. Samen moeten we werken aan de duurzame ontwikkeling van ons geliefd Suriname, gaf president Santokhi aan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOpening steiger van Kuldipsingh