maandag 15 juli 2024
24 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
1
(1)

Opening International Mall of Suriname groot succes met driedaags festival

lees ook ...

Politie arresteert tweede ontvluchtte arrestant Firozkhan

De politie van het bureau Albina hebben de tweede ontvluchte arrestant Firozkhan Sherberg kunnen arresteren en aanhouden. Hij is overgedragen aan de politie van Groningen. De arrestant zag op 14 mei k...

De International Mall of Suriname (IMS) is officieel geopend met een driedaags festival van 5 tot 7 juli, gevierd met muziek, eten, cultuur en entertainment aan de Ringweg Zuid. President Chandrikapersad Santokhi verrichtte de officiële opening op 7 juli 2024. Het winkelcentrum in Paramaribo combineert winkels en horeca met recreatie en entertainment om klanten een buitenlandse ervaring te bieden.

Hoewel nog niet volledig operationeel voor de opening, openden enkele horecagelegenheden eerder, waaronder de Cocktail Lounge Mingle in juni 2022 en het Hard Rock Cafe in 2023. President Santokhi noemde de mall een symbool van economische vooruitgang en benadrukte het belang van een gunstig investeringsklimaat en economische stabiliteit.

Hij kondigde nieuw beleid aan voor invoerrechtenvrijstellingen en investeringswetgeving om zowel buitenlandse als Surinaamse investeerders gelijke kansen te bieden. Daarnaast prees hij de proactieve plannen van eigenaar Soenildat Kalloe, zoals de ontwikkeling van een nieuw internationaal vliegveld en het grootste waterpark van Suriname, die de regering volledig steunt.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOpening International Mall of Suriname groot succes met driedaags festival