dinsdag 6 december 2022
32.6 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
0
(0)

Openbare Werken mag kleine bruggen herstellen

lees ook ...

AWJ werkt weer met buurtorganisaties

Het onderdirectoraat Jeugdcentra van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AWJ), de Nationale Vereniging van Welzijnsorganisaties (NVWO) alsook het Platform van Buurtorganisatie...

Het ministerie van Openbare Werken (OW) heeft toestemming gekregen van de Onderraad voor Aanbesteding en Gunning (ORAG), voor het verrichten van herstelwerkzaamheden aan diverse bruggen in de districten Paramaribo, Wanica en Saramacca. Er zijn volgens het ministerie in de afgelopen periode geen herstelwerkzaamheden verricht.

De ORAG, geleid door vicepresident Ronnie Brunswijk leiding, heeft op 23 juli goedkeuring gegeven aan deze projecten, meldt het Directoraat Volkscommunicatie. Volgens minister Riad Nurmohamed van OW is het ter optimalisering van de veiligheid noodzakelijk dat op korte termijn herstelwerkzaamheden worden verricht aan enkele bruggen.

Volgens het gunningsadvies zal de ondernemer, die belast zal zijn met de uitvoering, een bedrag van SRD 2,1 miljoen besteden aan de werkzaamheden. Deze gelden komen ten laste van het ministerie van OW.

Ook de houten brug over de Anjoemarakreek in het district Marowijne zal worden hersteld. Binnen de ORAG is besloten om de ondernemer een bedrag van ruim SRD 600.000 toe te kennen voor de herstelwerkzaamheden van deze brug.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOpenbare Werken mag kleine bruggen herstellen