zaterdag 24 september 2022
32.8 C
Paramaribo
13.1 C
Amsterdam
0
(0)

Openbare Werken mag 700 vuilcontainers kopen

lees ook ...

Workshop exportmarkten Trinidad en Tobago

Het Suriname Agriculture Market Access Project (SAMAP) heeft in samenwerking met het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) op 23 september 2022 een workshop verzorgd voor agro-producenten...

Er is door de Onderraad voor Aanbesteding en Gunning (ORAG), waar vicepresident Ronnie Brunswijk leiding aan geeft, goedkeuring gegeven voor de aanschaf van 550 vuilcontainers en 150 afvalkorven voor de Vuilophaal en verwerkingsdienst van het ministerie van Openbare Werken (OW). De inhoud van de vuilcontainers varieert tussen de 240 en 1100 liter, terwijl de afvalkorven een inhoud hebben van 50 liter.

Met de aanschaf van de vuilcontainers en de afvalkorven zal het ministerie zorgen voor een betere vuilophaal en verwerking. Het is een taak van het ministerie van OW dat het huishoudelijk vuil in Paramaribo en de overige districten wordt opgehaald. Voor de uitvoering van deze taak worden vuilcontainers verhuurd. Aangezien vele beschadigd zijn, was de noodzaak voor vervanging aanwezig.

Ook de bekende oranje afvalkorven, welke vooral in de binnenstad aanwezig zijn, zullen zoveel als mogelijk vervangen worden met nieuwe afvalkorven. Het ministerie hoopt op deze manier ervoor zorgen dat er minder zwerfvuil aanwezig is, welke voor verschillende andere problemen kan zorgen. De kosten voor de aanschaf van de vuilcontainers en de afvalkorven komen voor rekening van het ministerie zelf.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOpenbare Werken mag 700 vuilcontainers kopen