woensdag 29 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
6.4 C
Amsterdam
0
(0)

Openbare Werken mag 700 vuilcontainers kopen

lees ook ...

Commissie geïnstalleerd voor evaluatie Ontslagwet 2018

De Ontslagwet van 2018 zal worden geëvalueerd door de commissie 'Evaluatie Ontslagwet 2018', die onlangs is geïnstalleerd voor een periode van 6 maanden. Minister Steven Mac Andrew van Arbeid Werkgele...

Er is door de Onderraad voor Aanbesteding en Gunning (ORAG), waar vicepresident Ronnie Brunswijk leiding aan geeft, goedkeuring gegeven voor de aanschaf van 550 vuilcontainers en 150 afvalkorven voor de Vuilophaal en verwerkingsdienst van het ministerie van Openbare Werken (OW). De inhoud van de vuilcontainers varieert tussen de 240 en 1100 liter, terwijl de afvalkorven een inhoud hebben van 50 liter.

Met de aanschaf van de vuilcontainers en de afvalkorven zal het ministerie zorgen voor een betere vuilophaal en verwerking. Het is een taak van het ministerie van OW dat het huishoudelijk vuil in Paramaribo en de overige districten wordt opgehaald. Voor de uitvoering van deze taak worden vuilcontainers verhuurd. Aangezien vele beschadigd zijn, was de noodzaak voor vervanging aanwezig.

Ook de bekende oranje afvalkorven, welke vooral in de binnenstad aanwezig zijn, zullen zoveel als mogelijk vervangen worden met nieuwe afvalkorven. Het ministerie hoopt op deze manier ervoor zorgen dat er minder zwerfvuil aanwezig is, welke voor verschillende andere problemen kan zorgen. De kosten voor de aanschaf van de vuilcontainers en de afvalkorven komen voor rekening van het ministerie zelf.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOpenbare Werken mag 700 vuilcontainers kopen