zaterdag 24 september 2022
32.8 C
Paramaribo
13.1 C
Amsterdam
1
(1)

Openbare Werken herstelt brug en afvoerput

lees ook ...

President Santokhi roept diaspora in VS op Suriname mede op ...

President Chandrikapersad Santokhi heeft de Surinaamse diaspora in de Verenigde Staten van Amerika opgeroepen haar land van herkomst mede te helpen opbouwen. Het staatshoofd heeft de Surinamers overze...

De brug over de Pararivier in de Sir Winston Churchillweg  die al geruime tijd in minder goede staat verkeerde vanwege het feit dat de liggers op de brug niet compleet waren is het afgelopen weekeind gerenoveerd. Door wind en weer waren de liggers beschadigd en moesten met spoed worden vervangen. Het gaat bij deze om een noodreparatie van het brugdek, uitgevoerd door de afdeling Bruggen van het ministerie van Openbare Werken.

Ook een verzakking en verstopping te Rensproject aan de Peu Et Contentstraat werd verholpen met assistentie van het opruimingsbedrijf Bron Bere N.V. onder toezicht van het ministerie. De verzakking was bij de hoofdriolering die onder de linker rijbaan van de weg loopt. Door deze verzakking was een erfafvoer verstopt.

Het ging om een opzetput verzakking waarop de erfafvoer was aangesloten die door loopt door naar de hoofdriolering. De opzetput is hersteld door middel van het optrekken van stenen met bijbehorende werken en vervolgens opgevuld met zand.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOpenbare Werken herstelt brug en afvoerput