zaterdag 1 oktober 2022
32.2 C
Paramaribo
13.7 C
Amsterdam
0
(0)

Openbare vergadering DNA over belastingwetten gaat niet door

lees ook ...

President Santokhi bezoekt Saya streetparty

President Chandrikapersad Santokhi was op zaterdag 24 september 2022 te gast bij de Saya Streetparty. Tijdens zijn toespraak gaf hij aan dat hij de hardwerkende Haïtianen waardeert. “Na wan grupu san ...

De voor later vandaag geplande openbare vergadering van De Nationale Assemblee (DNA) over belastingwetten gaat niet door. Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid heeft deze mededeling gisteravond gedaan tijdens de Covid-19-persconferentie in de Congreshal.

Er is overleg geweest met de regering en het parlement vanwege de hoge besmettingsgraad van Covid-19 en kijkend naar de risico’s die allemaal daarmee gepaard gaan. Met het uitstellen van de vergadering geven DNA en de regering een signaal dat ze de situatie serieus nemen.

De vergadering was gepland voor 10:00 uur. De wet Loonbelasting, ontwerpwet wijziging Inkomstenbelasting 1922 en ontwerpwet wijziging Omzetbelasting 1997 stonden op programma. DNA-voorzitter Marinus Bee had eerder gezegd, dat de wetten belangrijk zijn.

Er zouden volgens de parlementsvoorzitter verdere maatregelen kunnen worden ingebouwd om toch te kunnen vergaderen. Hij zei toen dat de wetten deze maand nog moesten worden goedgekeurd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOpenbare vergadering DNA over belastingwetten gaat niet door