vrijdag 1 december 2023
31.5 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
3
(2)

Openbaar Ministerie ontwaakt uit Winterslaap

lees ook ...

Srefidensi in de kolonie Suriname over 170 jaar Chinezen in ...

“Srefidensi in de kolonie Suriname begon met 1 cent birambi op azijn”, is een prachtig, rijk geïllustreerd boek geschreven door Paul Woei over de Chinezen in Suriname vanaf 1853. Het is prachtig geïll...

Het Openbaar Ministerie heeft informatie gekregen van onregelmatigheden binnen het financiële huishouden van de N.V. Energie Bedrijven Suriname. Naar aanleiding daarvan, heeft het Openbaar Ministerie (OM) aan het Corruptie Onderzoek Team de opdracht gegeven om een strafrechtelijk onderzoek in te stellen.

Het zou gaan om de Velka Vak Groep die diensten levert aan de EBS, waarbij er afspraken zouden zijn gemaakt tussen Velka en de EBS. Er zouden ook bij drie verschillende bedrijven SAX kabels zijn aangeschaft en er waren nog een heleboel zaken die niet zouden kloppen.

De direkte conclusie die kan worden getrokken is dat het Openbaar Ministerie uit een winterslaap is ontwaakt, want er is de afgelopen jaren veel(financieel) mis gegaan bij de EBS, heel veel openlijk gestolen en er zijn zelfs dieven geaccomodeerd op hoge posten. Bovenstaande lijkt gewoon op Openbare Hysterie.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOpenbaar Ministerie ontwaakt uit Winterslaap